Ze kwam in mijn praktijk voor haar zoontje, die na één consult en het juiste middel van zijn bedplassen af was. Daarna maakte ze een afspraak voor haarzelf.

Ze had drie kinderen, was er heel blij mee maar het waren alle drie moeizame bevallingen geweest. En nu bleek ze zwanger van de vierde, ongepland maar welkom maar ze zag nu toch wel ontzettend tegen de bevalling op. Of ik iets voor haar kon betekenen.

We hebben alle scenario’s de revue laten passeren en ik heb voor haar een bevallingssetje met homeopathische middelen gemaakt, die ze eventueel nodig zou kunnen hebben. Aan het eind van de zwangerschap bleek het kindje in een stuitligging te liggen. Ik heb hiervoor een middel gegeven dat hier veel voor wordt gebruikt. Diezelfde nacht nog voelde ze dat het kindje erg bezig was, een bezoekje aan de verloskundige de volgende dag bevestigde dat de baby was gedraaid en nu keurig in de juiste positie lag! Dat scheelt een hoop gedoe..

Toen de bevalling zich aankondigde heeft ze het middel genomen wat ik daarvoor had geadviseerd, in de loop van de dag is dit nog eens herhaald, alles verliep zeer voorspoedig en al snel kwam er een gezonde dochter ter wereld.

Mijn patiënte vertelde me later dat ze nu eindelijk eens een fijne bevalling had gehad en dat ze heel blij was dat ze deze periode in haar leven met een mooie herinnering kon afsluiten. Dat gun je toch iedere vrouw!

Share This