Deprecated: Optional parameter $post_types declared before required parameter $location is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.uwhomeopaat.info/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3783
de behandeling | UwHomeopaat.info

DE BEHANDELING

In mijn praktijk besteed ik veel aandacht en tijd aan iedere patiënt om tot een optimale behandeling te komen.
Allereerst ga ik met u in gesprek. Een eerste consult duurt ongeveer 1-1½ uur. Ik verzamel zoveel mogelijk informatie over de klachten van dat moment, over wat er op dat moment speelt, over hoe u het leven ervaart. U krijgt ook vragen over uw slaap, uw energie, uw gemoedstoestand, uw stemmingen, uw angsten, uw eet- en drinkgewoontes. Zo kan ik erachter komen welke “verstoring” er is.
Op basis van dit beeld stel ik een behandelplan op en schrijf ik een homeopathisch middel voor dat bij u als persoon past.

Na een aantal weken komt u terug voor een vervolgconsult. We bespreken dan hoe het gegaan is en hoe de behandeling verder zal gaan verlopen.

Homeopathie biedt veel mogelijkheden maar kent ook haar beperkingen. Binnen de homeopathie is er tijd nodig voor het verdwijnen van de klachten, voor een duurzame verbetering of genezing. Deze tijdsspanne is afhankelijk van de aard van de klacht en hoe lang deze al bestaat. Een acute klacht zal doorgaans snel verdwijnen.

Het doel van de behandeling is een verbetering van de constitutie. Dit betekent dat uw aanleg voor bepaalde klachten vermindert, waardoor klachten verdwijnen of afnemen. Tegelijkertijd verbetert uw weerstand, waardoor een eventuele herhaling van een ziekmakende toestand minder gevolgen voor uw gezondheid zal hebben. In die zin werkt homeopathie ook preventief.

 

Homeopathie tijdens zwangerschap

Homeopathie voor kinderen en babies

Homeopathie voor mannen

Homeopathie voor vrouwen

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie: